Ons team

 

U maakt gebruik van de communicatiekracht van ons hele team. BvdB Communicatie bundelt ervaring en talent. Wat ons onderscheidt? Een uitstekend ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen. We zijn allrounders met ruime ervaring in openbaar bestuur, gebiedsontwikkeling, verkeer, energietransitie, onderwijs en zorg. We zijn geworteld in de noordelijke provincies. We hebben een brede blik en een onderzoekende instelling. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten, zonder te vergeten wat er al is en goed werkt. We leggen de lat hoog.

 

Wij staan voor u klaar:

Maartje nieuw formaat

Partner sinds 2007, bestuursadviseur, coach, strateeg, diplomaat en onderzoeker. Brengt rust waar de spanning oploopt. Doorpakker met fluwelen handschoenen. Hikke en tein in Fryslân.

Maartje Bos

Partner
Axel voor website

Werkt sinds september 2023 bij BvdB Communicatie. Gericht op omgevingscommunicatie –en participatie. Leergierig en kritisch. Pakt met een menselijke blik complexe vraagstukken aan.

Axel Schouten

Communicatieadviseur
Paul nieuw formaat

Partner sinds 2015. Rots in de branding, analytisch sterk, ervaren en actiegericht, met groot gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Oogt kalm, beweegt vlug.

Paul van den Bosch

Partner
Lisa nieuw formaat

Sinds 2019 werkzaam bij BvdB Communicatie. Gespecialiseerd in overheidscommunicatie en
-participatie. Brengt opdrachtgevers en hun doelgroepen samen. Creatief, transparant, empathisch en doeltreffend.

Lisa Spliet

Communicatieadviseur
Luuk nieuw formaat

Oprichter in 2006. Ervaren strateeg, schrijver en manager. Altijd op zoek naar de beste oplossing. Denkt en kleurt graag buiten de lijntjes. Gepromoveerd en onverminderd onderzoekend ingesteld.

Luuk Hajema

Strategisch adviseur
Lieke voor website

Werkzaam bij BvdB Communicatie sinds de zomer van 2023. Kunstig in omgevingsparticipatie en -communicatie. Loopt warm voor creatieve oplossingen, maar houdt het hoofd koel. Stort zich met passie en enthousiasme op elk project.

Lieke Zoeteweij

Communicatieadviseur